50 content ideeën voor jouw business.

Aanmeldformulier:

*Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij. Wij verwerken je gegevens volgens onze privacyverklaring.

Dit e-book bestaat uit 5 content thema’s, speciaal geschreven voor de creatieve ondernemer. ‘Breng jouw product of dienst dagelijks in beeld!’ Klinkt easy toch? Toch lopen veel ondernemers hierin vast. Vaak horen we ‘Wat moet ik nou weer posten…?’ of ‘Wat vinden mijn volgers leuk dan?’ Je hebt vast veel onderzoek gedaan en ja, daar gaat veel tijd in zitten. De volgende thema’s:

  • persoonlijkheid

  • aanbod

  • expertise

  • social-proof

  • humor

Het enige wat jij moet doen is over die virtuele drempel heen stappen om online zichtbaar (te durven) zijn. Veel ondernemers willen wel maar weten niet hoe, durven niet of haken af omdat het te veel tijd kost. #jammer

Wij gunnen jou een houvast zodat je easy content kunt maken waardoor je makkelijk kunt afwisselen. Voordeel van consistent posten en online zijn is dat het algoritme van Instagram daar ook heel lekker op gaat. Je bereik vliegt omhoog waardoor je jouw doelgroep nog beter kunt bereiken! En je converteert makkelijk naar de website als je deze hebt! Nieuwe klanten incoming.

‘Groeien op Instagram is zooo lastig’ hoor ik dagelijks van onze klanten. Maar hey, zo moeilijk is het niet! Je moet gewoon even weten hoe. Ja, Instagram is achter de schermen echt HUGE maar dat neemt niet weg dat jij dit gewoon kunt en er zoveel plezier in kunt krijgen als de energie eenmaal stroomt! Sta jij er open voor om het roer om te gooien?

Als datgene wat je nu doet niet werkt, waarom doe je het dan nog steeds op dezelfde manier? Dus dat!

*Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij. Wij verwerken je gegevens volgens onze privacyverklaring.

Wij zijn Instagram experts

Nice to meet you! Wij, Madelon & Robert, staan voor vrijheid, vrijheid in tijd die je kan besteden om bijvoorbeeld te reizen en niet iedere dag alleen maar bezig hoeft te zijn met je werk of business. Dit kun jij ook!

Vier jaar geleden zijn wij begonnen met ons ondernemersavontuur op Instagram in de vorm van influencermarketing. We runnen allebei een lifestyle- en fashionaccount met 20K+ volgers (@madelonbruinss & @stylebyrjay) en weten inmiddels wel hoe je wel, maar ook zeker niet groeit op Instagram. Met onze eigen geschreven trainingen inspireren wij jou niet alleen met onze creativiteit en expertise op het gebied van Instagram, maar we leren jou ook hoe jij Instagram kunt inzetten als marketingtool.

Doel? Online zichtbaarheid en tijd overhouden. Laat het bedrijf voor jou werken. Hoe lekker zou het zijn dat jij, voordat je in het vliegtuig naar Aruba stapt, op je telefoon kijkt en ziet dat de bestellingen en/of aanvragen vanzelf binnen komen?

Lastig om content te bedenken? Loop je vast of ben je inspiratieloos?

Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse Insta tips per e-mail en ontvang direct ons E-BOOK met 50 ideeën voor content op Insta. Geen smoesjes meer!

*Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij. Wij verwerken je gegevens volgens onze privacyverklaring.