TikTok

Training

voor Business

"Wordt gemakkelijk zichtbaar online en krijg klanten via TikTok."

Wil jij klanten bereiken via TikTok, maar weet je niet waar je moet beginnen?

In het kort

Elke dag ben je actief op Instagram en dat gaat redelijk goed, maar steeds vaker hoor je over TikTok in jouw omgeving. Je begrijpt als geen ander dat het als ondernemer belangrijk is om zichtbaar te zijn op verschillende sociale mediaplatforms. Op die manier kun je op een eenvoudige en vaak goedkope manier een groot publiek bereiken. TikTok is zo’n perfect platform en heeft bijna alleen maar voordelen:

 • TikTok is op dit moment het snelst groeiende sociale mediaplatform. In Nederland zijn er 3 miljoen gebruikers, waarvan 1,6 miljoen dagelijks actief zijn.

 

 • TikTok is niet alleen voor jonge mensen, het wordt ook gebruikt door mensen in de leeftijd van 40 – 60 jaar. Grote kans dat jouw doelgroep ook op TikTok aanwezig is!

 

 • Je hebt snel de mogelijkheid om een groot bereik te krijgen, omdat content snel viraal kan gaan als je het op de juiste manier gebruikt.

 

 • Het biedt veel kansen om samen te werken met andere ondernemers en influencers.

 

 • Als je nu als ondernemer instapt, ben je nog op tijd. TikTok groeit enorm. Als je nog langer wacht, loop je het risico dat je straks verdwijnt in de massa.


Daarom wil je iets met jouw bedrijf doen op TikTok. Misschien heb je zelfs al een paar keer geprobeerd om een TikTok-video te plaatsen, maar het lukt steeds maar niet. Je raakt verdwaald in de tools die TikTok biedt en je hebt geen idee hoe je de perfecte content kunt maken. Eerlijk gezegd weet je niet eens waar je moet beginnen.

Onze TikTok-training is de oplossing.

Ik ben een leek in TikTok en ik wilde graag ook op deze social media trein stappen, voor ik te laat was! De training heeft een duidelijke opbouw door middel van een stappenplan. Hierdoor ga je met een duidelijk doel aan de slag. Dit stappenplan is enorm fijn en daarnaast vertelt Madelon extra tips, schermopnames en onderbouwing in de video’s bij iedere module. Dit is een enorm pluspunt dat voor overzicht zorgt. Het gaat me nu enorm makkelijk af! Ik zie mijn bereik omhoog schieten!
Leonie Goedemans
Broodje aap webshop
Door de training heb ik precies geleerd hoe ik op een zo efficiënt mogelijke manier een TikTok in elkaar kan zetten. Eerst was ik namelijk uren bezig met het creëren en editen en had ik een bereik van 45 kijkers. Nu maak ik binnen 10 minuten een professionele video die mij honderd tot duizenden kijkers oplevert! De tijd die ik hiermee overhoud kan ik lekker met sales bezig en de andere taken die bij mijn business horen.
Sabine Mus
Topsalon academy

De training

Onze TikTok-training bestaat uit 6 modules die je allemaal kunt volgen via onze gloednieuwe online Instaconfetti Academy. Hier vind je een digitaal werkboek met opdrachten waarmee je direct aan de slag gaat, en bij elke module een video waarin onze TikTok-expert Madelon Bruins alles tot in detail uitlegt. Madelon geeft je ook tips en trucs en begeleidt je stap voor stap door de modules.

Met deze training leer je:

 • Hoe je (potentiële) klanten kunt bereiken via TikTok, waardoor je omzet zal stijgen.

 

 • Hoe je op een eenvoudige manier consistent online zichtbaar bent, zodat je zelfs tijd overhoudt.

 

 • Hoe je rust en plezier ervaart bij het maken van content, zodat je geen frustratie meer hebt.

 

 • Je leert meteen hoe je content kunt maken, zodat je elke dag gedurende een week een nieuwe TikTok-video kunt plaatsen. Dit geeft jouw bedrijf meteen een vliegende start op dit platform.

Maak één keer content en gebruik deze zowel voor Instagram Reels als TikTok.

Na deze training maak jij content in een handomdraai. Je weet precies welke tools je moet gebruiken, hoe je één keer content kunt maken voor meerdere socialmediakanalen, zoals Instagram Reels en TikTok, en hoe je echt succesvol kunt worden op TikTok!

Dit ga je doen:

#Module 1

Het potentieel van TikTok voor jouw bedrijf.

Ontdek waarom TikTok zo succesvol is en hoe je hier direct op kunt inspelen.

#Module 2

De belangrijkste instellingen voor een succesvol account.

Leer alles over de verschillende tools en het aanmaken van een account, inclusief belangrijke instellingen die je niet mag vergeten.

#Module 3

Bereik is koning: tips voor succes!

Ontvang waardevolle informatie over het TikTok-algoritme, scrolstoppers, CTA’s en zes tips om je bereik op TikTok direct te vergroten.

#Module 4

Zo maak je content die opvalt!

Krijg uitleg over de klantreis van jouw doelgroep en leer hoe je hen het beste kunt bereiken. Ontdek handige tips voor het maken van video’s en leer meer over de vier verschillende methoden om te adverteren op TikTok.

#Module 5

Hoe je content kunt optimaliseren voor meerdere kanalen.

Leer over de integratiemogelijkheden van TikTok en ontdek hoe je jouw TikTok-content eenvoudig kunt gebruiken voor Instagram Reels en vice versa.

#Module 6

De onmisbare stappen NA het creëren van content.

Nadat je content hebt gemaakt en geplaatst, begint het pas echt! Ontvang uitleg en trucs over hoe je het maximale uit je content kunt halen.

BONUS!

Hoe word ik ÉCHT succesvol op TikTok.

BONUS!

Influencermarketing.

TikTok Training voor Business


197,- Exclusief BTW
 • 6 maanden toegang tot onze gloednieuwe online Instaconfetti Academy
 • Videotraining met 6 modules
 • Digitaal werkboek met praktische opdrachten
 • Bonus: Hoe word ik ÉCHT succesvol op TikTok
 • Bonus: Influencermarketing

FAQ

Absoluut! Juist dan kun je deze training volgen! We beginnen helemaal bij het begin, van het aanmaken van een account tot het creëren en plaatsen van TikToks.

Ja, deze training is zeker geschikt voor jou als je al een TikTok-account hebt. Het voordeel van onze training is dat je jouw TikTok-profiel volledig kunt optimaliseren, zodat je zeker weet dat het goed staat. Daarna duiken we dieper in de materie! Net zoals je eerst een stevige fundering nodig hebt voordat je een huis kunt bouwen.

Je zult deze training binnen ongeveer één dag doorlopen. Je kunt de tijd ook verdelen over ongeveer 6-8 uur. Dit omvat het lezen van de Instaconfetti Academy, het bekijken van de video’s, het uitvoeren van de opdrachten en het maken van alle TikToks! Na deze training zal het je ook nog eens veel tijd besparen, omdat je veel efficiënter zult werken.

Zeker! De training kun je 100% zakelijk afschrijven. Dit levert je hierdoor belastingvoordeel op.

Wij zijn Tiktok experts

Nice to meet you! Wij, Madelon & Robert, staan voor vrijheid, vrijheid in tijd die je kan besteden om bijvoorbeeld te reizen en niet iedere dag alleen maar bezig hoeft te zijn met je werk of business. Dit kun jij ook!

Vier jaar geleden zijn wij begonnen met ons ondernemersavontuur op Instagram in de vorm van influencermarketing. We runnen allebei een lifestyle- en fashionaccount op Instagram met 20K+ volgers (@madelonbruinss & @stylebyrjay) en op TikTok +/- 4K volgers, waarbij we al meerdere keren viraal zijn gegaan.  We weten inmiddels wel hoe je wel, maar ook zeker niet groeit via social media. Met onze eigen geschreven trainingen inspireren wij jou niet alleen met onze creativiteit en expertise op het gebied van Instagram, maar we leren jou ook hoe jij TikTok kunt inzetten als marketingtool.

Doel? Online zichtbaarheid en tijd overhouden. Laat het bedrijf voor jou werken. Hoe lekker zou het zijn dat jij, voordat je in het vliegtuig naar Aruba stapt, op je telefoon kijkt en ziet dat de bestellingen en/of aanvragen vanzelf binnen komen?

Lastig om content te bedenken? Loop je vast of ben je inspiratieloos?

Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse Insta tips per e-mail en ontvang direct ons E-BOOK met 50 ideeën voor content op Insta. Geen smoesjes meer!

*Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij. Wij verwerken je gegevens volgens onze privacyverklaring.