Instaboost

your

business

Ervaar rust, vrijheid en verdubbel je omzet.

Hoeveel avonden blijf jij nog in je eentje struggelen op Instagram zonder resultaat?

Het is eenvoudig kansen te halen om extra omzet te genereren via Instagram. Het gaat ons aan het hart dat creatieve ZZP’ers die kansen vaak laten liggen. Misschien denk je zelfs wel dat je het allemaal niet kan? Dit is precies waar wij jou mee kunnen helpen. 

Met behulp van Instaconfetti heb ik mijn hele branding omgegooid, van M&M Minds naar &Noah! Het heeft mijn insta skills verbeterd waardoor ik inzicht heb gekregen in de statistieken. Ik ben nu al 600 volgers gegroeid. Door Instagram strategisch in te zetten, benader ik mijn ideale doelgroep die rechtstreeks naar mijn website wordt verwezen en waardoor ik meer omzet genereer.
Noah Boshuizen
Webshop &Noah
Hoeveel invloed Instagram kan hebben op je “bekendheid”? Daar ben ik mij nu wel bewust van! Door het inzetten van de Hashtags op de juiste manier krijg ik veel reacties. Ook krijg ik naar aanleiding van mijn stories en posts waardevolle berichten in mijn feed, verkoop ik meer producten en komen er steeds meer nieuwe klanten bij.
Carlijn Dijkstra
Schoonheidssalon MOOIZO!

Van dit?

 • hoe ga jij ooit meer klanten krijgen?
 • foto's bewerken, Reels proberen, stories opnemen... en het LUKT maar niet?
 • je weet niet hoe je volgende maand rond moet komen;
 • als jij achter jouw bureau zit en nadenkt over wat je nu weer moet posten loop je regelmatig helemaal vast;
 • er is zoveel concurrentie, dit maakt mij jou soms zelfs onzeker.
Problemen

Naar dit?

 • klanten komen naar jou toe in plaats van andersom;
 • precies weten wat, wanneer en hoe je het moet plaatsen;
 • geen zorgen meer over omzet, omdat je dit easy genereert;
 • door de juiste strategie meer interactie met je volgers;
 • weten hoe jij je kunt onderscheiden van al je concurrenten;
 • de rust en vrijheid ervaren die je zocht als ondernemer.
Dit leer je

Het traject

Ben jij een creatieve ZZP’er? Dan is dit Instaboost your business traject perfect geschikt voor jou.

Het traject bestaat uit 6 modules die je lekker vanuit huis of kantoor in onze Instaconfetti Academy kunt doorlopen. Tijdens de Q&A coachingsessies behandelen we alle vragen en in de masterclasses behandelen we diverse actuele onderwerpen van Insta. Je krijgt ook direct toegang tot de besloten Facebookgroep waar je, onder andere, samen met andere ondernemers kunt sparren over vragen waar jij mee zit en andersom. Wij zijn als experts ook actief aanwezig in deze groep.

Je gaat snel merken dat het je steeds beter afgaat, alles minder tijd kost, rust gaat ervaren en dat je boordevol energie en inspiratie zit!

Content plaatsen en online zichtbaar zijn wordt stiekem gewoon leuk! Deal? Na deze 12 weken ben je trots op jezelf en rock jij Instagram als nooit tevoren, waardoor er een enorme last van je schouders valt. Een sprekende reels of unieke post online zetten? No problemo voor jou! Hij past ook nog eens fantastisch in je feed.

Het positieve gevolg hiervan?
Een enorme groei op financieel, maar ook mentaal vlak!

DOE JE MEE?

Dit ga je doen:

#Module 1

0-meting

Dit is de nulmeting: hoe goed ken je Instagram? De basis omtrent het algoritme, de hashtags en alle tools die Instagram te bieden heeft. Hoe compleet ben je nu? De nieuwste technieken van Instagram worden besproken en we gaan op zoek naar groeimogelijkheden.

#Module 2

Personal vibe

Personal vibe van jou, je business en je doelgroep! Je gaat op zoek naar je eigen kernwaarden, kleurbepaling en kijkt kritisch naar de creatieve doorvertaling hiervan. Doel? Een consistente en unieke feed die 100% gaat aansluiten bij je branding en doelgroep!

#Module 3

Personal branding

Personal branding en (her)positionering van je business! Door middel van verschillende analyses kom jij erachter wat gaat scoren bij je volgers en ideale doelgroep. Je ontwikkelt een eigen ijzersterke strategie en gaat belangrijke keuzes maken. 20% van je succes bestaat uit MINDSET!

#Module 4

Content strategie

80% van je succes draait om strategie. De contentstrategie staat hier dan ook niet voor niets centraal. Hoe zet jij je tijd zo efficiënt mogelijk in voor het beste resultaat? Je leert content plannen en krachtige captions schrijven waardoor er rust, waarde en eenheid in je feed ontstaat! En… nog belangrijker: INTERACTIE!

#Module 5

Let's edit!

Let’s edit! Nu je weet welke content gaat scoren, verdiep jij je in de nabewerking! Door onze top 10 gratis apps te gebruiken leer jij in een handomdraai video’s, reels, stories en posts structureler en efficiënter in te zetten! Krijg je het al benauwd van niet weten hoe alles werkt? Wij hebben ook easy stappenplannen toegevoegd.

#Module 6

Bereik & statistieken

Verdubbel je bereik door je statistieken slim in te zetten. Speel in op de talloze gegevens die Instagram je gratis aanbiedt! Ken jij ze allemaal? Ook krijg je extra tips om je bereik op een creatieve manier naar een hoger level te tillen. Dit doen we niet alleen via de content in je feed, maar we nemen de Stories er ook in mee!

Als je bepaalde skills leert, die je automatisch leert als je met onze training bezig bent en je precies weet wat je moet doen dan kun je er zoveel meer uithalen. Het doet ons gewoon pijn dat ondernemers dit niet doen.

Bespaar tijd en stop met eindeloos klooien. Zorg dat je weer gaat genieten van je business!

In de eerste golf van de coronacrisis zijn wij aan de gang gegaan met ons eigen Instagram account. We bereikten al snel plus 200 volgers vanuit ons eigen netwerk. Hoe we dit verder moesten aanpakken? We hadden geen idee. Instaconfetti heeft ons gecoacht tijdens de 12 weekse training! We hebben er de tijd voor genomen om alles te leren wat zich achter de schermen van Instagram afspeelt en zijn ons gaan focussen op het maken van content. Het heeft ons extra klandizie gebracht, je merkt dat mensen terugkomen, dat ze ons vinden via Instagram en dat is wat we zo graag wilden! We hebben via Instagram de plek omgetoverd tot DE hotspot voor een Coffee of Lunch To Go. Het volgersaantal is gestegen naar +600 volgers en ons bereik is meer dan verdubbeld. Deze Instagram Training is een dikke aanrader voor elke ondernemer die wil groeien op Instagram en de omzet wil verhogen! Easy te snappen maar heel waardevol!
Bo Dingeldein
Coffee Fellows Enschede
Tijdens deze leerzame training kwamen er meerdere onderwerpen aan bod waar ik geen kennis van had. Het creatieve proces vond ik erg leuk! Ik vind het lastiger om mijzelf online te laten zien. De jongeren op Instagram vinden dit gemakkelijker, denk ik. Heel veel nuttige tips heb ik uit deze training gehaald die ik op mijn eigen manier goed in beeld kan brengen. Madelon is een enthousiaste coach die je een goede boost geeft om jezelf te ontwikkelen en uit je comfortzone te stappen.
Chantal Vogels
Webshop Wear Chavo jewellery

Als datgene wat jij doet niet werkt.. waarom doe je het dan nog steeds op die manier?

INSTABOOST
YOUR BUSINESS


747,- Exclusief BTW
 • 3 maanden traject. Je kunt ervan uitgaan dat je hier zo’n 1,5 - 3,5 uur per week mee bezig bent.
 • 3x een live coachingsessie in de vorm van een Q&A samen met andere ondernemers.
 • 3x een masterclass met verschillende onderwerpen.
 • Direct toegang tot de besloten "Instaconfetti Academy" vol met video- coaching en audiofragmenten die je bijvoorbeeld: tijdens het fietsen, wandelen of sporten kunt beluisteren.
 • Je ontvangt een E-Book + werkboek
 • Je ontvangt direct toegang tot de besloten Facebookgroep met andere ondernemers, waarin wij ook actief aanwezig zullen zijn als experts.
 • BONUS: Hashtagtraining (t.w.v. €17,- exclusief BTW).

Liever in 3 termijnen van €275,- (exclusief BTW) betalen? Geen probleem! Stuur even een berichtje via het contactformulier dan regelen we het zo snel mogelijk!

Wij zijn Instagram experts

Nice to meet you! Wij, Madelon & Robert, staan voor vrijheid, vrijheid in tijd die je kan besteden om bijvoorbeeld te reizen en niet iedere dag alleen maar bezig hoeft te zijn met je werk of business. Dit kun jij ook!

Vier jaar geleden zijn wij begonnen met ons ondernemersavontuur op Instagram in de vorm van influencermarketing. We runnen allebei een lifestyle- en fashionaccount met 20K+ volgers (@madelonbruinss & @stylebyrjay) en weten inmiddels wel hoe je wel, maar ook zeker niet groeit op Instagram. Met onze eigen geschreven trainingen inspireren wij jou niet alleen met onze creativiteit en expertise op het gebied van Instagram, maar we leren jou ook hoe jij Instagram kunt inzetten als marketingtool.

Doel? Online zichtbaarheid en tijd overhouden. Laat het bedrijf voor jou werken. Hoe lekker zou het zijn dat jij, voordat je in het vliegtuig naar Aruba stapt, op je telefoon kijkt en ziet dat de bestellingen en/of aanvragen vanzelf binnen komen?

"Een merk is een verzameling verhalen, verbonden door een visie”

Lastig om content te bedenken? Loop je vast of ben je inspiratieloos?

Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse Insta tips per e-mail en ontvang direct ons E-BOOK met 50 ideeën voor content op Insta. Geen smoesjes meer!

*Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij. Wij verwerken je gegevens volgens onze privacyverklaring.