Referenties

Met mijn schoonheidssalon liep ik vooral tegen het feit aan dat ik tijd te kort kwam voor social media. Mijn focus lag op de klanten waardoor ik social media vaak vergat. Ook miste ik bepaalde kennis over trucjes waardoor je je bereik kon verbeteren. Ik was wel heel veel met Instagram bezig, maar mijn bereik bleef achter. Ook verkocht ik bijna geen producten online en ik dacht “daar moet verandering in komen”.

Ik vond de Q&A’s erg interessant en ik vind het werkboek ook erg prettig werken. Ik heb er wel wat langer over gedaan en sommige dingen ben ik nog aan het uitzoeken maar straks is er wat meer rust in mijn werk en privéleven waardoor ik de laatste puntjes op de i wil gaan zetten.

Daarnaast vind ik de besloten Academy en FB-groep ook erg fijn. Ik ben in contact gekomen met andere deelnemers en het was tof om met elkaar te sparren! Ik heb dus niet alleen veel op Instagram geleerd, maar ook mijn netwerk uitgebreid door het traject.

Ik zou Instaconfetti aanbevelen aan ondernemers die niet goed weten hoe zij hun Instagram nou echt het beste in kunnen zetten voor hun bedrijf. Ikzelf dacht eerst ook dat ik best veel van Instagram wist, maar ben genoeg tegen gekomen waar ik echt van heb geleerd. Zeker een boost voor je business!

Wat ik ook echt top vond is de optie om alle livesessies terug te kijken. Altijd lastig wanneer iedereen kan, maar daarom is de optie terugkijken echt top! Ik ben erg tevreden over de training en heb er enorm veel uit kunnen halen.
Tessa
Pure Beauty by Tessa
Ik was nog niet zolang (opnieuw) ondernemer en wist helemaal niet hoe ik me kon positioneren op Instagram. Ik wist überhaupt niet hoe ik Instagram zakelijk zou kunnen inzetten (privé deed ik ook altijd maar wat en was ik niet zo bezig met likes, volgers of leads)

Ondernemen nu via sociale media is zo anders dan ondernemen anno 2012. Ik kon alle hulp wel gebruiken. Mijn doel voor het Instaboost your business traject was vooral om wat meer te snappen van Instagram en hoe ik dit voor mezelf kan gaan inzetten om mijn bereik te vergroten en er uiteindelijk klanten uit te gaan halen.

Door de opdrachten uit het werkboek en ook die via de FB-groep, LIVE Q&A's en masterclasses heb ik meer inzicht gekregen en leer ik Instagram steeds beter kennen. Jullie hebben me aan het denken gezet en ik heb dingen leren toepassen. Zonder daarbij mezelf te verliezen.

Ik zou jullie echt aan iedere ondernemer aanraden. Het is de investering meer dan waard. Het werkboek en de video's zijn toegankelijk, duidelijk en alles is goed te maken. De FB-groep is een echte aanvulling, heel waardevol, want je kunt daar sparren met jullie én de andere deelnemers. Zo krijg je veel nieuwe inzichten.

Erica
Natuurlijkerica fotografie
Ik ben iemand die heel veel leuk vind, alles zelf wil doen maar niet weet waar te beginnen. Toen ik in gesprek raakte met Madelon dacht ik: Yes Instaconfetti maakt me enthousiast om ‘hulp’ te vragen en samen te kijken waar ik in kan groeien en hoe ik Instagram echt kan zien als iets leuks in plaats van ‘het kost veel tijd’. Daarnaast wil ik bij het plaatsen van content niet meer het gevoel hebben ergens aan te moeten voldoen, maar doen wat ík wil en me daar vertrouwd bij voelen omdat ik er goed over na hebt gedacht. Groeien op Instagram was niet mijn doel, vooral echt vertrouwen in mijzelf en wat ik plaats krijgen.

Door het Instaboost traject werd ik positief gedwongen om hardop en heel doordacht over mijn bedrijfsvisie na te denken. Klinkt nu super logisch, want je denkt: dat heb ik van tevoren allemaal bedacht. Maar als je er mee bezig bent en moet typen wat er al die tijd al in je hoofd om gaat, wordt het ineens tastbaarder en denk je er nog dieper en gestructureerde over na. Daardoor weet ik nu veel beter wat en waarom ik iets post. Ik voel me zekerder, omdat ik een plan heb uitgewerkt, weet waar ik voor sta en naartoe wil!

Jullie positieve energie zorgt er de hele training voor dat het niet voelt als ‘hulp’ maar als een super energieke stok achter de deur. Mijn eigen enthousiasme is daarmee vanaf het begin echt 100% versterkt.

De berichten en reacties op stories/post vanuit jullie kant, maakte me stap voor stap zekerder en niet omdat ik liet ziet wat ‘jullie verwachtten van mij te zien’, maar omdat ik steeds meer in mijzelf en mijn drive voor de content die ik plaatste ging geloven. Het contact online en tijdens de Q&A of Masterclass, voelt echt heel persoonlijk en dat vond ik erg prettig!
Femke
Eigeontwerp
Wij hadden een Instagram, maar gebruikte hem niet effectief genoeg en hadden ook geen kennis over Instagram en het algoritme. We wilden graag extra personen bereiken zodat we onze openstaande vacatures gevuld konden krijgen.

Instaconfetti reikte ons handvatten aan door middel van het Instaboost your business traject in combinatie met de Facebookgroep. Hier konden we al onze vragen in stellen echt ideaal! Daarnaast hebben we een naslagwerk ontvangen om naar terug te grijpen mocht dit nodig zijn in de vorm van een E-book en werkboek.

De hashtag-training is een hele goede aanvulling op de training. Ik ben blij dat we die ook hebben gehad. Nooitgedacht dat hashtags zo belangrijk waren in de posts en/of stories. Dit in combinatie met het traject heeft ons een enorme online boost gegeven! Wij zouden jullie aan alle ondernemers aanbevelen die niet de kennis hebben om Instagram op gang te krijgen en dit wel binnen een korte termijn willen bereiken.
Cas
Sorgh.nl
Mijn probleem was dat ik te weinig uit mijn inspanningen op IG haalde. Ondanks een grote variatie aan posts, reels, video’s, carrousel etc., was er weinig interactie. Ik kreeg wel de nodige leads in de shop maar directe verkoop was toch mondjesmaat.

Door het Instaboost your business traject ben ik heel kritisch gaan kijken naar bijvoorbeeld mijn huisstijl. Die was, net als mijn sieraden heel kleurrijk, te veel kleur. Ik ben overgestapt naar een nieuwe rustige beachy stijl die meer past bij die boho/Ibiza vibe. In principe ben ik van 6 naar 2 kleuren overgestapt en die hebben dan een nuance maar het zorgt voor meer rust. De shop heb ik omgebouwd naar de nieuwe stijl en ook nieuw drukwerk laten maken en veel positieve reacties mogen ontvangen! Ook heb ik meer inzicht gekregen in de balans tussen sales en personal branding. Ik ben er zeker nog niet maar heb van de week en al een paar weken eerder een Reel gemaakt en die scoren als een malle.

Ik zou dit traject en Instaconfetti aan iedereen die echt op Instagram een verschil wil maken aanraden. Ik ben fan van jullie open directe communicatie en tips en tricks. Geen bla bla maar concrete handvatten om aan de slag te gaan, Natuurlijk moet je het zelf doen maar met jullie begeleiding heb ik onwijs veel geleerd. Nu is het van belang om door te zetten.
Hanneke
Hannehaves
Instaconfetti kwamen ineens in beeld. Door jullie fleurige account werd ik erg nieuwsgierig en ben ik vervolgens gestart met het Instaboost your business traject.

Vooral de besloten Facebookgroep vond ik enorm fijn. Hierin heb ik verschillende vragen gesteld en ik kreeg altijd snel antwoord. Zo kon ik weer snel door met de cursus. De filmpjes in de besloten Instaconfetti academy zijn leuk, energiek en enthousiast! De tips die Madelon daarin geeft zijn goed en direct in de praktijk toe te passen. Het ligt aan mij dat ik nog niet de tijd heb genomen om er het beste uit te halen.

Ik zou jullie ook zeker aanbevelen, naast de jongere generatie, aan de oudere generatie ondernemers. Juist de iets oudere ondernemers die wel graag meer willen leren op online vlak. Jullie zijn jong & hip dat vind ik leuk hoor! Ik hou van kleur!
Mandy
Styling 22
Graag wilde ik een insta pagina die zowel volwassenen als kinderen aanspreekt. Een herkenbaar kleuren pallet met een diversiteit aan content. Ik vind zoiets moeilijk zelf te bedenken en een beetje hulp was daarom zeer welkom.

Door jullie opgestelde theorie en bijbehorende werkboeken word je direct aan het werk gezet. Het te volgen stappenplan was dusdanig goed opgesteld dat je in best een rap tempo met e.e.a. op weg wordt geholpen. De filmpjes uit de academie waren een leuke afwisseling op het theoriegedeelte. De masterclasses waren een topaanvulling en de Q&A’s gaven je de gelegenheid om alle vragen voor te leggen. Daarbij de mogelijkheid om met medecursisten ideeën uit wisselen en ervaringen aan te horen is ook echt een meerwaarde. Al met al een leuk en leerzaam traject.

Helaas door mijn gezondheidsperikelen heb ik er nog niet helemaal uitgehaald wat ik graag wilde. Zodra ik in wat rustiger vaarwater zit wil ik hierin doorpakken en nog meer structuur qua vooruitplannen en content maken doorvoeren.

Ik zou jullie aanbevelen aan iedereen, groot of klein bedrijf, het is een leuk traject en het brengt je insta echt wel naar een hoger niveau. Je krijgt veel meer berichtenbereik en door de toepassing van handige trucjes komt je content op de plek waar je het wil hebben. Bij je potentiële klanten! Al met al, superleuke training en erg leuke spontane gedreven coaches, voor en achter de schermen!
Sabrina
Sabrina’s Hobbyhorses
We zijn bij jullie gekomen, omdat we meer met Instagram wilden gaan doen, maar eigenlijk geen idee hadden wat Insta nou eigenlijk kon bieden voor ons bedrijf. We wilden vooral meer leren over de tools en andere mogelijkheden.

De besloten academy met daarbij de uitleg in de video’s hebben ons echt geholpen. Het waren voornamelijk de kleine tips & tricks die hierin voor ons het verschil maakten. We maken het hele jaar door content. Hiervoor hebben we genoeg inspiratie. Door dit traject weten we ook hoe we dit nu het beste in kunnen zetten.

Ik zou jullie aanbevelen aan iedereen met een eigen winkel of bedrijf die meer interactie wil met haar klanten via Instagram!
Dianne
Prince Heerlijk
Ik heb het Instaboost your business traject gevolgd en vond het voor mijzelf een heel waardevol traject. Het heeft mij veel duidelijkheid gebracht. Op gebied van content maken en hoe zit IG in elkaar. Maar ook over mijn eigen onderneming. Veel denkwerk, van wat wil ik nu eigenlijk. Hoe wil ik mijn onderneming laten zien. En juist dat vind ik de kracht van jullie training.

Ik kwam bij jullie omdat ik meer klanten wilde voor mijn onderneming. Zeker in het gebied/streek waar ik woon is dit erg lastig. Dus ik zocht een manier om meer "aandacht" te trekken, mijn onderneming meer onder de aandacht te brengen. En ik wist al dat IG een machtig platvorm is.

Jullie hebben mij al enorm geholpen door eerst eens goed na te denken over mijn onderneming. Met wat wil ik nu eigenlijk. De kleuren, wie wil ik bereiken, wat wil ik uitstralen. etc. Deze modules vond en vind ik nog steeds echt waardevol. En daarnaast natuurlijk het maken van content, praktisch, maar denk ook aan de contentkalender. Nooit geweten dat je dit allemaal zo goed kon gebruiken.

Ik zou jullie aan iedereen aanraden, maar vooral ook aan de startende ondernemer. Jullie opzet van het Instaboost your business traject zit ook super in elkaar. Werkboek, luisterfragmenten en natuurlijk een duidelijke opbouw in de cursus. Makkelijk te begrijpen. Jullie staan klaar voor advies en tips, makkelijk bereikbaar. Veel inspiratie gekregen. Ook in de Q&A.
Alice
Babymassage Alice
Het eerste wat ik gedaan heb toen ik in oktober voor mijzelf begonnen ben, was jullie bellen. Ik volgde jullie al een tijdje en dacht als ik deze cursus ga volgen heb ik in ieder geval een vliegende start met Instagram. Met mijn achtergrond als dtp’er en communicatiemedewerker wist ik al wel het een en ander, maar toch wilde ik er meer van weten. Handige tips voor het maken van reels bijvoorbeeld, maar ook over het algoritme. Ik wist voor mijn gevoel nog te weinig van Instagram om het optimale eruit te halen.

Wat ik voornamelijk uit het Instaboost your business traject heb gehaald zijn verschillende trucjes. Het gebruik van sjablonen voor het maken van een reels. Dit maakt het echt veel eenvoudiger en de drempel lager. De tip om stories vaker te herhalen, omdat maar een klein percentage dit ziet. De hashtag module, zodat je ook het optimale uit je hashtags haalt. De Q&A-momenten vond ik heel fijn. Het is ook leuk om van elkaar te leren en te zien hoe andere ondernemers het doen.

Ik beveel jullie bij verschillende mensen aan, zelfs als ik bij de kapper zit!
Milou
Dreumesenzo
Mijn voornaamste doel toen ik het Instaboost traject ging volgen bij Instaconfetti was dat ik echt meer wilde leren in het algemeen over Instagram. Daarbij voornamelijk het inspelen op de statistieken en het professionele dashboard achter de schermen.

Tijdens het traject gaf Madelon meerdere masterclasses en ook een masterclass over statistieken. Hier heb ik echt enorm veel van geleerd. Ook kwam de module Statistieken terug in de training. Naast dat ik over het algemeen veel heb geleerd over Insta weet ik nu precies hoe ik de statistieken in kan zetten om het maximale eruit te halen. Hierdoor haal ik een hoger bereik op mijn posts, story’s en ga zo maar door.

Alle ondernemers die nog weinig afweten van Instagram kan ik dit traject adviseren. Je kunt er zoveel uithalen. Je kunt enorm veel leren van het Instaboost your business traject doordat je diep op alles ingaat en het direct kunt toepassen in de praktijk.
Aisha Hop
Socialsbyaisha
De reden dat ik ben begonnen aan IBYB is dat ik het verlangen had om echt alle in-en-outs, trends en ontwikkelingen op het gebied van Instagram te mogen ondervinden en leren. Instagram is echter geen onbekend terrein voor mij, maar ik was zeker nog niet met van alles op de hoogte. Ik durfde daarom ook door mijn verlangens te investeren in een goed traject zoals IBYB.

Het IBYB traject is echt zo fantastisch en top in elkaar gezet. Van een trainingsboek, werkboek met opdrachten, uitlegfilmpjes/fragmenten tot aan live Masterclasses en Q&A’s. En kun je er niet live bij zijn, is er altijd de mogelijkheid om de Masterclass (of Q&A) terug te kijken, wat ook zeker een pluspunt is!

Alles zit volledig in dit IBYB-traject waardoor ik dit traject als zeer prettig, waardevol en leerzaam heb ervaren. Heb je vragen, wil je ergens over sparren of kom je ergens niet aan uit, dan kun je in de Facebookgroep IBYB hier alles in kwijt, met een zeer snelle feedback. IBYB heeft mijn heel erg geholpen met dit alles. De opdrachten in de werkboeken kun je helemaal op je eigen tempo doen en zijn allemaal erg duidelijk, verhelderend en goed in elkaar gezet. Door IBYB weet ik nu hoe ik alles stapsgewijs moet doorlopen op het gebied van Instagram en wat ik kan doen om een volwaardige Instagram pagina/profiel/feed neer te zetten.

Ik zou het Instaboost your business traject aanbevelen aan iedere ondernemer die graag zelf op de hoogte wilt blijven van Instagram en die dit helemaal zelf (volledig) in handen wilt houden en natuurlijk wilt doen! Een goed lopende Instagram profiel is tegenwoordig je visitekaartje van jouw business en daarom zo belangrijk om dit helemaal goed te doen en neer te zetten. Dus wil jij als ondernemer op wat voor (vak)gebied dan ook, helemaal zelf je Instagram profiel beheren en bijhouden, dan zou ik absoluut deze toppers van Instaconfetti (Robert & Madelon) aanraden!! Durf voor jezelf als ondernemer te investeren in deze waardevolle trajecten, die je alleen maar meer kunnen opleveren en verder brengen in je business!
Naomi
By Naomi V
Toen ik het Instaboost your business traject startte wilde ik graag meer weten te komen over het inzetten van social media, maar dan specifiek voor de zakelijke kant. Daarnaast wilde ik erachter komen op welke manier ik met Insta zoveel mogelijk bereik kon creëren.

Instaconfetti heeft mij enorm geholpen met het effectief inzetten van social media. Voornamelijk omdat ik nu weet welke tools ik allemaal kan gebruiken om mijn doel te bereiken. Hierdoor haal ik een veel hoger bereik en weet ik precies wat ik moet doen.

Iedereen die het lastig vindt op welke manier je social media het beste in kunt zetten voor hun business raad ik dit traject aan. Voornamelijk marketingtechnisch gericht. Daarnaast leer je echt alles over het inzetten van statistieken en hoe je het beste je bedrijfsimago door kunt vertalen in je feed. Hierdoor gaat je Instagram er professioneel uitzien en dit zorgt direct voor meer vertrouwen bij jouw volgers en potentiele klanten!
Emmy Klaas
Poespas Webshop & Auto Bleeker Oldenzaal
In de coronacrisis zijn we aan de gang gegaan met onze eigen Insta. We wilden snel groeien, maar we hadden geen idee. Instaconfetti heeft ons gecoacht door middel van hun traject. We leerden hierdoor alles achter de schermen van Instagram. Vervolgens zijn we ons echt gaan focussen op het maken van content.

Al snel kregen we meer klanten, mensen komen terug en ze vinden ons voornamelijk via Instagram. Dat is wat wij zo graag wilden. Door Instaconfetti zijn wij omgetoverd tot DE hotspot voor coffee of een Lunch to go.

Door het traject zijn we in omzet gegroeid, gestegen met +700 volgers en is ons bereik enorm omhooggegaan! Het traject is echt een aanrader voor iedere ondernemer die wil groeien op Insta en zijn omzet wil verhogen. Het is ook nog eens superleuk om mee bezig te zijn!
Bo Dingeldein
Coffee Fellows
Toen ik bij Instaconfetti kwam had ik als doel om consistent te gaan posten en een betere band op te bouwen met mijn volgers.

Robert en Madelon zijn ongelofelijk hulpvaardig en professioneel. Ze proberen in te spelen op jouw wensen en helpen je zo goed mogelijk jouw unieke insta brand te bouwen. Ook de verschillende groepsessies zoals de Live Q&A & Masterclasses waarbij je samen de diepte in gaat en tot de kern van bepaalde topics komt waren voor mij heel waardevol en leuk!

Echt iedere creatieve ondernemer die Instagram in wil zetten voor zijn/haar business zou ik dit traject aanraden. Je leert alles wat je nodig hebt om je business op de beste manier te draaien online. Ik heb zelf eigenlijk te lang doorgeklungeld, maar het is nooit te laat dat heb ik echt gemerkt.
Liset Pander
Webshop boefthelabel.nl
Ik deed maar wat op Instagram. Door het Instaboost your business traject en de begeleiding vanuit Robert & Madelon leerde ik direct dat ik veel minder moest posten, op welke manier ik de juiste klanten voor mijn bedrijf kon bereiken en daarmee ook omzet genereer. Ik had het gevoel dat ik constant op social media aanwezig moest zijn en maar wat moest posten om andere mensen te blijven inspireren. Anders verdwijn ik ergens naar achteren en ziet niemand mij meer, dacht ik...

Door het traject leer je ook hoe statistieken werken en hoe je deze kunt gebruiken voor meer bereik. De masterclasses en live Q&A's zijn ongelofelijk waardevol. Je gaat hier dieper op dingen in waardoor je de informatie van de training nog beter gaat begrijpen en direct kunt toepassen in de praktijk.

Ik zou Instaconfetti echt aan iedereen kunnen aanbevelen die op Instagram klanten wil bereiken, wat ze niet lukt via hun website of hun nieuwsbrief. Het is vooral interessant voor de mensen die echt iets visueel kunnen laten zien. Zoals creatievelingen die een tof product of dienst aanbieden.
Sabine Mus
Top Salon Academy
Voordat ik bij jullie kwam had ik voornamelijk het verlangen om met continuïteit en structuur te posten op Instagram. Ook wilde ik mijn boodschap en onderwerpen waarover ik kon posten helderder krijgen.

Jullie hebben mij daarmee geholpen door me niet alleen aan het denken te zetten over wat leuk en relevant is om te posten en hierin structuur aan te brengen, maar ook door je bedrijf onder de loep te nemen op een dieper level; wie is je ideale klant, wat is je tone of voice, hoe zet je je branding consistent in op Instagram.

Ik zou jullie aanbevelen aan creatieve ondernemers die al wel richting hebben met hun bedrijf, maar dit nog niet weten door te vertalen op Instagram, omdat jullie positieve vibe aanstekelijk werkt en je Insta image met deze training echt super helder wordt!

De training en het werkboek zitten echt super goed en overzichtelijk in elkaar, ook de video’s en voice opnamen bij de training zijn heel fijn en motiverend! Persoonlijk was ik niet actief in het groepsgedeelte, maar vond het wel fijn om door de opnames heen te kunnen scrollen en eruit te halen wat voor mij relevant was.

Al met al heeft deze training echt een positieve boost in werking gezet, waarbij ik via Instagram in contact ben gekomen met nieuwe mensen en zijn er deurtjes opengegaan naar inspirerende projecten. Dankjewel voor deze Instaboost!

Lucy
La Luz photo & video content

Lastig om content te bedenken? Loop je vast of ben je inspiratieloos?

Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse Insta tips per e-mail en ontvang direct ons E-BOOK met 50 ideeën voor content op Insta. Geen smoesjes meer!

*Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij. Wij verwerken je gegevens volgens onze privacyverklaring.