Structureel online zichtbaar zijn en meer leads?"

“Laat ons jouw social media beheren."

WIE NIET ZICHTBAAR IS ZAL NOOIT OPVALLEN

In het kort

Misschien herken je het volgende wel:

Iedere keer moet je er weer opnieuw aan beginnen, content maken voor de social mediakanalen voor jouw business. Je blijft eraan denken, maar je komt er niet aan toe.

Je weet dat het hoort bij de professionaliteit van jouw bedrijf, maar je hebt al zoveel taken en social media komt ergens onderaan jouw prioriteitenlijstje. Dat is niet goed en dat weet je, want je kunt easy leads krijgen via social media en een enorm bereik. Echter is je bedrijf inmiddels zo gegroeid dat je zelf geen tijd meer hebt om structureel online zichtbaar te zijn en alle content te maken en te posten.

Ook gaat de ontwikkeling van alle kanalen zo snel dat je dit niet meer bij houdt. Je maakt geen gebruik van de laatste trends en dat is zo zonde.

Conclusie? Je doet het maar gewoon niet of niet structureel genoeg. Hierdoor ziet het er niet professioneel uit, want dit kost tijd en die tijd heb jij niet. Daardoor klopt jouw klant bij de concurrent aan.

Je post om het posten, gebruikt onprofessioneel beeldmateriaal en plaatst nutteloze teksten. Het is meer dan dat. Je zult strategisch aan de slag moeten en structureel online zichtbaar moeten zijn.

Hoe ga je dit nu oplossen?

Vandaag de dag is social media niet meer weg te denken bij bedrijven. Voor 99% van de bedrijven zit de doelgroep ook op social media. De bedrijven die niet professioneel hiermee bezig zijn worden zelfs niet meer gevonden. Wanneer we voor een restaurant staan, kijken we via Google of social media of het restaurant iets voor ons is en of we de drempel willen overstappen om een hapje te gaan eten.

En dan nog te bedenken dat bijna de helft van de jongeren tussen de 18 en 24 jaar niet google meer gebruikt als zoekmachine, maar via social mediakanalen zoals Instagram & TikTok bedrijven opzoekt. SAY WHAT!?

Om toekomstbestendig te zijn is het dus meer dan ooit belangrijk om NU echt serieus aan de slag te gaan met het inzetten van social media.

Laat ons jou helpen!

Wij zijn Robert en Madelon, inmiddels hebben we meer dan vier jaar ervaring op het gebied van social media. Robert heeft een achtergrond in digital marketing en Madelon al 10 jaar coachervaring. Hierdoor zijn we samen een gouden combinatie bij Instaconfetti.

We beheren een account met meer dan 22.000 volgers (@madelonbruinss), hebben 2000+ ondernemers geholpen door middel van onze social mediacursussen naar meer omzet en professionaliteit en we beheren van meerdere bedrijven de gehele social media. Dit vinden wij geweldig om te doen. We halen enorm veel energie uit het bereiken van doelen.

Je hoeft het niet zelf op te lossen of het alleen te doen. Wij kunnen je helpen structureel online zichtbaar te zijn zonder dat het jou tijd of energie kost. Focus jij je volledig op jouw business dan zorgen wij voor volledige ontzorging van jouw social mediakanalen.

Voordat we begonnen te werken met Instaconfetti, voelden we weinig plezier in het gebruik van social media. Instagram, hoewel een belangrijk middel om onze doelgroep te bereiken, was meer een bijzaak en we misten de consistentie in onze posts, wat resulteerde in onregelmatig posten zonder duidelijk doel.

Instaconfetti veranderde dat compleet voor ons.
Ze introduceerden structuur en zorgden ervoor dat ons Instagramaccount fris en modern aanvoelt. Hun professionele aanpak en creatieve ideeën hebben niet alleen onze content verbeterd, maar we zien ook direct positieve resultaten in onze cijfers. De nieuwe story’s, polls en de algehele nieuwe look worden ontzettend goed ontvangen, wat ons erg enthousiast maakt.

Wat Instaconfetti zo uniek maakt, is hun kennis en ervaring met Instagram/social media. Ze begrijpen precies wat werkt en wat niet, en dat is precies de expertise waar we naar op zoek waren. Bovendien is de samenwerking met Robert leuk en informeel, wat heel goed past bij onze eigen manier van werken. Het team van Instaconfetti neemt veel werk uit onze handen, daar houden wij van, maar doet dit altijd in de stijl van ons eigen bedrijf, waardoor het voelt alsof het door een van onze eigen medewerkers wordt gedaan.

Kortom, Instaconfetti zijn echt Instagram-experts die niet alleen een berg aan kennis en ervaring meebrengen, maar dit ook op een leuke en informele manier toepassen, helemaal in lijn met onze bedrijfscultuur. Ze zijn de perfecte partner voor iedereen die zijn Instagram-game naar een hoger niveau wil tillen, zonder de authenticiteit van hun merk te verliezen.

Luuk Heitkamp
Activity International

Hoe gaan we te werk?

Online videocall

We starten altijd met een eerste gesprek in de vorm van een onlinevideo-call, tijdens dit gesprek kijken we naar jouw bedrijf en doelen. Is er een match? Dan gaan we er samen voor!

De Kick-Off

Na deze call volgt de Kick-Off, tijdens de Kick- Off bepalen we de strategie en de vormgeving van jouw bedrijf online. We laten je zien wat ons plan is en leggen dit aan je voor.

De startdatum

Is dit akkoord? Dan plannen we een definitieve startdatum in om samen online te gaan knallen!

De content planning

We werken per 4 weken aan de hand van een content planning die jij van tevoren ontvangt. Op deze content planning kun jij, eventueel, feedback geven. Reden hiervoor is dat wij het enorm belangrijk vinden om transparant te zijn en jouw tevredenheid op nummer 1 zetten. Vervolgens is jouw content klaar om online te vlammen!

Aanbod

We hebben 3 verschillende pakketten opgesteld. In overleg kunnen we deze eventueel naar wens aanpassen.

Basic

Inbegrepen:

€597,-

Premium +

Inbegrepen:

€697,-

Pro

Inbegrepen:

€997,-

Opstartfee

Bij ieder pakket vragen wij eenmalig een opstartfee. Dit is voor:

Ieder pakket is uit te breiden met:

Het is mogelijk de gehele communicatie naar leads/klanten aan ons over te laten. We reageren hierbij op reacties, DM’s en iedere communicatie die plaatsvindt op jouw socials. Dit is mogelijk op aanvraag.

Mocht je nog niet genoeg content hebben om alle socials te vullen of liever alleen actuele content gebruiken? Wij komen graag langs op locatie voor een foto of video sessie. Dit is mogelijk op aanvraag.

Reviews

Ik zou Instaconfetti aanbevelen aan ondernemers die niet goed weten hoe zij hun social media nou echt het beste in kunnen zetten voor hun bedrijf. Ikzelf dacht eerst dat ik best veel van Instagram wist, maar ik heb echt enorm veel geleerd en mijn Instagram draait geweldig nu!
Tessa
Pure Beauty by Tessa
Ik zou jullie aanbevelen aan creatieve ondernemers die al wel richting hebben met hun bedrijf, maar dit nog niet weten door te vertalen op social media, omdat jullie positieve vibe aanstekelijk werkt en je social media kanalen door jullie echt super helder worden.
Lucy
La Luz photo & video content

FAQ

Het gaat je enorm veel rust geven en je maakt gebruik van onze expertise. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar en kun je met een gerust hart je focus houden op de andere taken in het bedrijf. Daarnaast weet je zeker dat jouw bedrijf online professionaliteit uit gaat stralen en hoogwaardige content plaatst. Leads hebben gemiddeld genomen tussen de 5 en 8 contactmomenten nodig. Door regelmatig content op de juiste manier te plaatsen vergroot je je online zichtbaarheid en voldoe je ook nog eens sneller aan de contactmomenten!

Het gaat zeker geen extra tijd kosten dan dat het je nu kost, kijk maar eens naar de tijd die je gaat besparen met het niet meer hengelen naar klanten of het halfgebakken werk dat nu zoveel tijd kost en niks oplevert. Houd ongeveer rekening met zo’n 30 minuten per week.

Je gaat je binnen korte termijn online professioneel positioneren. Gemiddeld duurt het drie maanden voordat je echt goed resultaat gaat zien. Je huidige volgers moeten wennen aan je nieuwe manier van online zichtbaarheid. Daarnaast gaan we echt strategisch aan de slag, om dit op de juiste manier uit te voeren heeft dit even de tijd nodig.

Dit is dan zeker een goede stap. Naast dat je door dit traject, eigenlijk onbewust, enorm veel gaat leren van ons op het gebied van social media, starten we altijd vanaf 0 en stellen we samen met jou een plan op. Op basis van dit plan gaan we aan de slag. Het is juist erg prettig dat je gebruik kunt maken van onze expertise en hierdoor zeker weet dat jullie social media een online knaller wordt!

Dat is geen probleem! We werken vaker samen met andere partners. Daarbij voeren wij geen ads voor je uit, maar kunnen we wel altijd met je meedenken in dit proces mocht je daar behoefte aan hebben.

Lastig om content te bedenken? Loop je vast of ben je inspiratieloos?

Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse Insta tips per e-mail en ontvang direct ons E-BOOK met 50 ideeën voor content op Insta. Geen smoesjes meer!

*Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij. Wij verwerken je gegevens volgens onze privacyverklaring.