Hashtag

training

Vergroot je online vindbaarheid!

Hashtags? Wat?

Toen wij 3 jaar geleden begonnen, wisten wij ook niet dat een hashtag de sleutel is om online zichtbaar te worden voor een nieuwe doelgroep. Onze content werd maar door een handjevol mensen bekeken.  

HOE KAN IK GROEIEN?” was de vraag die we ons elke dag stelden. Nu weten wij wel beter. Gebruik de slider en check het bereik!
instaconfetti-hastag-training-2m instaconfetti-hastag-training-3m
instaconfetti-hastag-training-2 instaconfetti-hastag-training-3

Hashtags voor online zichtbaarheid

Ben jij lekker bezig op de gram maar bereik je op dit moment ook niet veel mensen? Steek je belachelijk veel uren in posts en stories die alleen maar door familie en vrienden gezien worden? Jammer! Dit kan echt anders, dat heb je nu gezien!. Op een easy manier op de ontdekkingspagina van je ideale doelgroep verschijnen is simpelweg een kwestie van het strategisch inzetten van de hashtags. De hashtag is namelijk dé sleutel tot online zichtbaarheid. Je verdient het om met jouw gecreëerde content misschien wel viral te gaan! Door zichtbaar te worden met deze gratis tool bereik jij je ideale volger, die uiteindelijk ook een potentiële klant kan worden!

Let’s do this?

Na onze Hashtagtraining kun jij:

je ideale volger opsporen door het inzetten van de juiste hashtags;

inspelen op het algoritme waardoor de hashtags ook daadwerkelijk gekoppeld worden aan je post;

binnen een handomdraai nieuwe, strategische en relevante hashtags opzoeken;

je bereik VERDUBBELEN door je eigen gemaakte hashtagset te gebruiken. Hoi nieuwe volgers!

Ik ben net begonnen en het eerste deel van de training heeft mij vooral bewustzijn gegeven en praktische tips waar ik gelijk mee aan de slag kan! Dit is nog maar het begin en ik ben heel benieuwd naar wat nog komen gaat. Ik heb een erg goed gevoel bij de trainingen tot nu toe!
Danielle ter Stal
Coachingspraktijk Hartzaken
De Instagram training in combinatie met de bonus Hashtag Training hebben mij zoveel gebracht! Op dit moment heb ik heel helder voor ogen wat ik wil uitstralen, welke hashtags ik het beste kan gebruiken en hoe ik consistent kan posten met verschillende thema’s. Hierdoor heb ik mijn eerste twee betalende klanten al binnen en is mijn avontuur nog maar net begonnen!
Nadine Pennings
Canvacoach June Studio

We gaan samen te werk aan de hand van de volgende drie lessen:

Les 1: #richtlijnen

We nemen je mee in de wereld van hashtags, wat deze doen, waar je ze kunt vinden en waar ze aan moeten voldoen als je ze gaat gebruiken. Hierdoor worden ze ineens functioneel voor je business, wat er voor zorgt dat jouw ideale volger je weet te vinden! Het algoritme is ook niet onbelangrijk, dus die pakken we ook even mee.

Les 2: #onderzoek

Door middel van dit onderzoek leer je hoe je relevante hashtags voor je business vindt. Je stelt een hashtagset samen van maximaal 30 hashtags die voldoen aan de eisen. We leggen uit met welke tools je dit easy kunt onderzoeken, wat 100% wel werkt en wat absolute no go is.

Les 3: #vormgeving & groeien

Je leert hoe jij een hashtag als “merkhashtag” aan je branding kan koppelen, zodat deze door je volgers gebruikt kan worden. We laten zien waar je de hashtags het beste kan plaatsen en geven tips over hoe je dit na het online zetten van je post heel snel voor elkaar krijgt! Uiteindelijk wil je niets liever dan jouw bereik verhogen. Wij vertellen je hoe je dit strategisch aanpakt!

“We don't do business with companies.. We do business with people!"

PRIJS €17,- (excl. BTW)  eenmalige investering

Al een tijd op Instagram bezig maar niet op de goede manier, ik groei niet! Ik had behoefte aan diepgang. Ik koos voor Madelon en Robert omdat ze veel kennis hebben, laagdrempelig zijn en meedenken in het proces. Ik heb op dit moment veel meer kennis over Instagram, duidelijk waar ik naartoe wil, meer volgers en structuur in mijn feed. Je voelt je als ondernemer bijzonder en geen nummer.
Margot
Thuis in Thema - Knutselpakketen
De Hashtag Training is een enorme aanrader. Praktisch, heldere info waar je direct mee aan de slag kunt. Ik rommelde altijd maar wat aan, maar nu niet meer. Nu is er een plan. Hierdoor schiet mijn bereik en interactie op Instagram omhoog. Iedere ondernemer zou dit zichzelf moeten gunnen. Het helpt je echt vooruit, go for it!
Rachel
Blogger Prachtige mama’s

Lastig om content te bedenken? Loop je vast of ben je inspiratieloos?

Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse Insta tips per e-mail en ontvang direct ons E-BOOK met 50 ideeën voor content op Insta. Geen smoesjes meer!

*Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij. Wij verwerken je gegevens volgens onze privacyverklaring.