Instaconfetti
Online academy

In de corona lockdown-periode zijn wij, Madelon & Robert, samen Instaconfetti gestart. Het idee voor Instaconfetti is geboren toen Madelon destijds maandelijks, wekelijks en uiteindelijk dagelijks de vraag kreeg “Je doet het zo goed online, kun je mij niet een keer helpen?”. Door deze hulpvraag zijn wij samen alle relevante vragen gaan verzamelen om daar een mooi aanbod voor te schrijven en zo is Instaconfetti met onze te gekke Online Academy steeds verder ontstaan.
Madelon is Instagramexpert, coach en pakt alles voor de schermen op. Robert pakt alles achter de schermen op.Waarom zijn wij Instaconfetti gestart? Daarop is het antwoord gemakkelijk: Instagram is booming business voor bedrijven in de huidige markt. Veel bedrijven weten niet hoe zij Instagram op de juiste manier in kunnen zetten voor hun bedrijf en hoeveel mogelijkheden Instagram hen kan bieden op het gebied van meer omzet, meer klanten en een betere positionering in de huidige, steeds meer digitaliserende, markt. Sommige bedrijven besteden hun Instagram uit aan een externe partij. Bij Instaconfetti zijn wij ervan overtuigd dat iedereen zijn Instagram zelf kan beheren, je moet alleen weten hoe!

Het is zo gaaf om te zien dat bedrijven, die wij coaching, groeien op zowel financieel als mentaal vlak. De tijdsinvestering is het ook 100% waard! In onze Online Academy leren wij je hoe je jouw branding doorvertaalt op jouw Instagramaccount, welke uitstraling erbij hoort en hoe je jouw ideale doelgroep kan bereiken door middel van verschillende analyses. Wachten op klanten is zonde van de tijd, je kan het NU zelf aanpakken door gebruik te maken van onze eigen strategie die ECHT werkt!

Wij hebben nu een punt in ons leven bereikt waarop wij creatieve ondernemers onze skills willen leren door middel van onze trainingen. Onze missie is dan ook om creatieve ondernemers te coachen zodat zij meer rust & vrijheid kunnen ervaren om bijvoorbeeld te reizen en ze niet iedere dag alleen maar bezig hoeven te zijn met hun werk of business. 

Als jij bepaalde skills leert, die je automatisch leert als je met onze training bezig bent en je precies weet wat je moet doen dan kun je er zoveel meer uithalen. Het doet ons gewoon pijn dat ondernemers dit niet doen. 

Benieuwd wie wij zijn en wat onze achtergrond is? Lees dan snel verder! 

Over Madelon

Co-owner Instaconfetti

Hi, ik ben Madelon Bruins. Sinds 2017 laat ik me volledig gaan als fashionblogger en kan ik mezelf ondernemer noemen. Die twee rollen zijn sinds kort losgekoppeld. Why?

“ENTHOUSIAST, EINDELOOS ENERGIE EN CREATIEF”

Al mijn hele leven zijn dit de drie kernwoorden die 100% bij me passen. Als klein meisje was ik altijd aan de knutsel, bedacht ik mijn eigen theaterstukken en stond ik het liefst in de spotlight op het podium. Je kunt dan ook wel concluderen dat ik geen moeite heb om uit mijn comfortzone te stappen. Eindeloze energie is wel de rode draad in mijn leven: waar een ander stil komt te liggen, ga ik als een Duracell-batterijtje door!

Ik heb fantastische herinneringen overgehouden aan mijn modellencarrière. Ik kijk enorm positief terug op de shows, het content schieten, nieuwe mensen ontmoeten en bezig zijn met fotografie. Dit was fantastisch, maar helaas gaf mijn modellencarrière niet datgene waar ik op gehoopt had als 16-jarig meisje. De sfeer en gunfactor lagen niet bepaald in mijn straatje, om maar te zwijgen over de perfecte maat die ik niet had. Door de vele turntrainingen en het volgen van de sportacademie had ik een te atletisch lijf waar ze niet blij van werden,… Jammer joh! Ik studeerde in 2012 af als gymdocent en heb mijn modellencarrière ingeruild voor een hbo-diploma. In deze tijd heb ik naast het docentschap ook als turntrainster in de zaal gestaan met mijn eigen selectiegroepen! In de 11 jaren als trainster heb ik ook een tijd de eredivisie mogen ervaren. Deze topsportmentaliteit heeft mij gevormd tot wie ik nu ben: een gedreven, harde werkster die altijd het maximale eruit wil halen!

Ik werk nu 10 jaar als docent bij het ROC van Twente. Vol passie sta ik voor de klas en mijn doel is om de student uit zijn of haar comfortzone te laten treden, op welk vlak dan ook. Hier word ik zo vrolijk van! 

Om mezelf te prikkelen op een heel ander vlak, wilde ik mijn creativiteit inzetten om zelf content te gaan maken. And guess what? 6 jaar geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn eigen Instagramaccount gericht op fashion/lifestyle gestart onder de naam @madelonbruinss. Ik was 27, relatief oud voor een influencer, maar dat hield me niet tegen. Mijn account draait fantastisch, is stabiel en ik heb samenwerkingen met te gekke bedrijven waar ik toffe content voor mag maken. Inmiddels heb ik met ruim 70 klanten samengewerkt en ik kan je vertellen dat dat een feestje is.

De rol als coach, het schrijven van online modules en anderen inspireren als Instagramexpert is dan ook op mijn lijf geschreven.

Wie weet mag ik jou ook helpen groeien op Instagram en zien we elkaar snel! 

“ADD A LITTLE CONFETTI TO EACH DAY”

Over Robert

Co-owner Instaconfetti

Hi! Mijn naam is eigenlijk Robert-Jan, maar de meeste noemen me Robert. Bij Instaconfetti ben ik co-owner en een echte creatieveling. 

In 2017 ben ik met mijn Instagramaccount gericht op lifestyle en fashion genaamd @Stylebyrjay gestart.. Hier is mijn interesse voor Instagram ontstaan. Dit ging aardig goed, maar na een tijd merkte ik dat ik toch alles achter de schermen, zoals het editen van foto’s en het contact met merken/klanten, leuker vond dan zelf voor de camera te staan! 

Met drie jaar ervaring en eindeloos bezig te zijn met contentcreatie en het platform Instagram ben ik samen met Madelon in het begin van de coronaperiode Instaconfetti gestart. Hierdoor is mijn eigen account op een iets lager pitje komen te staan, maar dit vind ik helemaal niet erg, want ik krijg zoveel energie van Instaconfetti!

Door mijn opleiding Small Business & Retail Management heb ik een goede basis gelegd voor ons ondernemersavontuur. Bij Instaconfetti doe ik dan ook alles achter de schermen. Hierbij kun je denken aan het financiële aspect, maar ook het marketinggedeelte neem ik op me. Al het studiemateriaal, de Online Academy en andere content is door mij vormgegeven.  Daarnaast beheer ik de website en denk ik mee in creatieve processen zodat we blijven innoveren. Ook een groot deel van het klantcontact neem ik op me. Het kan dus zomaar zijn dat ik jouw DM of e-mail beantwoord. 

Leuk je te ontmoeten en hopelijk tot snel online!

Zorg dat je altijd als eerste op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.
Volg ons voor inspiratie, tips & tricks!

Lastig om content te bedenken? Loop je vast of ben je inspiratieloos?

Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse Insta tips per e-mail en ontvang direct ons E-BOOK met 50 ideeën voor content op Insta. Geen smoesjes meer!

*Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij. Wij verwerken je gegevens volgens onze privacyverklaring.