Masterclass

ZET INSTAGRAM IN ALS

geldmachine

Omzet genereren via instagram?

Vind jij ook dat Instagram tijdrovend is? En dat jij het als ondernemer er maar ‘ff’ bij moet doen? Je groeit niet, om maar te zwijgen over een groeiende omzet?

In onze gratis masterclass delen wij 5 tips om jouw Instagram account next level te tillen.

Leer Instagram kennen, ook jij kan dit 🙂

Wil jij een good looking Instagram account waar je omzet mee genereert zonder dat het je teveel tijd kost?

Dat kan!

De tijd die je in insta investeert levert jou, tot nu toe, niks op en dat is frustrerend

Herken je dit?

Deze toppers gingen je voor:

Zow dan, dankzij jullie masterclass kan ik qua tips en ideeën weer 20 weken vooruit. Maar ik weet ook dat ik met een heldere strategie moet werken dus heb genoeg werk te verrichten. Dankjewel!
Naomi
eigenaresse schoonheidssalon
Wat een leerzame masterclass! Ik denk de leerzaamste van de laatste tijd. Dit komt vooral omdat er niet omheen gedraaid wordt, alles lekker to the point en in Jip en Janneke taal. Aanrader!
Loes
Digital marketeer

Stop met excuses bedenken en ga aan de bak! Iedere dag dat jij wacht, sta jij stil.

Dit leer je tijdens onze masterclass:

Je kan niet wachten om jouw geïnvesteerde tijd op Insta terug te verdienen.

Je krijgt enorm veel energie van het maken van content, omdat het werkt!

Jij kan je weer 100% focussen op je business, omdat je een doel hebt.

Je weet precies hoe je Instagram in kunt zetten als verkoopkanaal.

Door middel van een heldere strategie trek jij moeiteloos klanten/volgers aan.

Jouw bedrijfsimago wordt perfect doorvertaald in de feed van jouw Instagram.

Wij zijn Instagram experts

Wij doen het anders..

Ruim 3 jaar geleden zijn wij Instaconfetti begonnen om juist die ondernemer te helpen die het als grote struggle zag. “Als het zo moet op Insta dan stop ik er mee” is een uitspraak die we veel voorbij hebben horen komen. Madelon is binnen 3 jaar gegroeid naar een account van 20K volgers (@madelonbruinss) ! Ons account @instaconfettinl rekent op dit moment 1,6K+ volgers (ondernemers) binnen 1 jaar. En het gaat totaal niet om de aantallen, maar om wát er mogelijk is als jij hiervoor open staat!

Wij willen je, als het je ook maar een klein beetje triggert, uitnodigen voor deze gratis masterclass, want als datgene wat jij nu doet niet voor je werkt, wat heb je dan te verliezen? Als jij niet in actie komt, gebeurd er ook niks!

Meld je nu aan voor onze gratis masterclass ‘ZET INSTAGRAM IN ALS GELDMACHINE’ en leer hoe jij dit ook in 5 easy stappen kunt realiseren om weer de focus terug te krijgen op jouw business!

Deze masterclass zit bomvol waarde, tips en tricks waar je gelijk mee aan de slag kan. Ook is er ruimte om vragen te stellen.

Kun je er op deze data niet bij zijn?

GEEFT NIKS, BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE DATA:

FAQ

De masterclass is online te volgen via je laptop, tablet of telefoon. Na je inschrijving krijg je een mailtje met daarin de link naar de online masterclass. Vlak voor het webinar begint krijg je nog een reminder. Zodra de masterclass begint zie je alleen ons in beeld, jij blijft lekker anoniem!

Wat jammer, maar geen zorgen! Wij geven de masterclass nog vaker! Blijf onze website in de gaten houden voor de volgende ronde.

Dat kan. Je bent zelf niet in beeld, dus dat is geen probleem. Ben je echt veel later? Dan raden wij je aan om je in te schrijven voor een nieuwe masterclass zodat je zeker niets mist.

De masterclass duurt ongeveer 60 – 90 minuten.  Maak je agenda leeg en houd een boekje bij de hand om tips in op te schrijven. Zo haal je er zeker alles uit. (Heb jij weer een reden om naar de action te karren voor een nieuw notitie boekje 😉 )

Ja! Tijdens de masterclass kun je vragen stellen. Dit kan via de chat. Wij hebben altijd iemand beschikbaar die de chat beheerd. Zijn er veel vragen hetzelfde tijdens de masterclass? Dan proberen wij deze klassikaal te beantwoorden.

Nee, we sturen achteraf geen replay van de live masterclass, probeer er dus echt live bij te zijn!

Lastig om content te bedenken? Loop je vast of ben je inspiratieloos?

Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse Insta tips per e-mail en ontvang direct ons E-BOOK met 50 ideeën voor content op Insta. Geen smoesjes meer!

*Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij. Wij verwerken je gegevens volgens onze privacyverklaring.