Instaboost

your

business

Leer hoe jij jouw Instagram account inzet als succesvol marketingkanaal voor meer volgers én omzet!

Al ruim 5000 ondernemers gingen je voor!

Je bent aan het scrollen op Instagram en ziet andere ondernemers in dezelfde branche als jij het zo geweldig doen online.

Ze hebben vaak veel volgers, een hoge interactie met hun publiek, plaatsen toffe content die aanslaat en hun account zelf knalt ook nog eens van het scherm door de perfecte branding. Je stopt er veel tijd in maar het lukt maar niet. Wat doe je verkeerd?

Dankzij ons Instaboost your Business-traject, groei jij in no-time van een ondernemer met twijfels naar een zelfverzekerde social media manager voor je eigen bedrijf!

 

Voordat ik bij Instaconfetti kwam, had ik moeite om mijn klanten te bereiken en konden mijn klanten mij niet vinden. Ondanks dat ik wist dat ik kwaliteit leverde, was mijn bereik gewoon niet goed genoeg. Dankzij Robert & Madelon is mijn Instagram gegroeid van 500 naar 1330 volgers in slechts een paar maanden tijd. Mijn volgers zijn nu super actief en ik heb laatst de 35.000 aangetikt in mijn maandelijkse bereik! Een van mijn laatste reels is zelfs 52.000 keer afgespeeld, ongelofelijk! Ik heb een compleet nieuwe huisstijl gekregen en ben nu regelmatig actief met posts, stories, reels en carrousels. En het resultaat mag er zijn: in december 2023 had ik 3 boekingen voor bruidsreportages in 2024. Nu, 6 maanden later, ben ik voor 2024 volgeboekt en al voor 2/3e volgeboekt voor 2025. Ook zakelijke klussen stromen binnen. Ik zou Instaconfetti aanraden aan iedereen die ZZP'er is of een eigen onderneming heeft. Je leert je bereik te vergroten en je omzet te verdubbelen door social media. Sinds december heb ik twee keer mijn prijzen verhoogd en de aanvragen blijven binnenkomen. Ik heb echt hard nagedacht over verbeterpunten, maar ik ben 1000% tevreden. Jullie zijn super betrokken en denken altijd graag mee bij vragen.
Marieke Amelink
Special Edition Photography
De cursus Instaboost your business & het vervolgtraject Stay Consistent heb ik afgenomen bij Madelon & Robert, op het moment dat ik concreet speelde met de gedachte om volledig als zelfstandig ondernemer verder te gaan en mijn baan in loondienst op te zeggen. Een spannende tijd dus! Er komt een hoop op je af en mijn belangrijkste saleskanaal is Instagram. Kortom: alle urgentie om daar meer over te leren en consistent aan de slag te gaan. De cursus en het contact met Madelon en Robert heeft me geholpen om mijn socials nog professionelere uitstraling te geven, consistent aan de slag te gaan en bood veel inspiratie voor nieuwe content. Precies wat ik nodig had dus! Iedereen die wil leren hoe Instagram werkt, een stok achter de deur wil om echt je bereik van Instagram te boosten raad ik allemaal aan! Plus; als je houdt van laagdrempelig contact: DOEN! Je kan veel vragen stellen via de groep en daar krijg je snel en goed antwoord op. Ook zijn de extra masterclasses echt TOP! Zo heb ik ook nog veel geleerd over chatGPT. Ging ook weer een wereld voor me open. Kortom: AANRADER! dikke 10!
Marleen Kraaij
Makkelijke Slapers

Van dit?

  • Je Insta straalt niet uit wie je bent…
  • Je hebt geen duidelijke strategie en voor je gevoel ‘doe je maar wat’..
  • Je neemt tien keer dezelfde story op en uiteindelijk post je maar niks…
  • Je Instagram account trek geen klanten aan..
  • Je bent inspiratieloos op het gebied van content…
  • Je bent onzeker door al die online concurrentie…
Problemen

Naar dit?

  • Je Instagram werkt als een magneet voor klanten
  • Je weet precies aan welke knoppen je moet draaien om interactie te krijgen met je volgers en te verkopen via Instagram
  • Je weet precies wat je wilt zeggen en neemt 1 story op en zet deze online
  • Je weet dankzij een heldere contentstrategie precies wat, wanneer en hoe je het moet plaatsen.
  • Je bent zelfverzekerd door alle kennis die je nu hebt en weet precies hoe je je kunt onderscheiden.
Dit leer je

Het Instaboost your business traject

Binnen 6 maanden naar een knallende feed, duidelijke marketingstrategie, volgers en omzet.

Het traject bestaat uit 6 modules die je gewoon in eigen tijd vanuit huis of kantoor in onze Instaconfetti Academy kunt doorlopen.

Iedere maand vindt er een online Q&A-coaching sessie en een online masterclass plaats. In deze sessies behandelen we alle vragen en diverse actuele onderwerpen die op dat moment relevant zijn op Insta. We zijn hierin vrij uniek, maar we doen deze online sessies, omdat wij weten hoe waardevol deze zijn. We nemen deze sessies ook altijd op, je kunt ze dus altijd terugkijken.

Je krijgt ook direct toegang tot de besloten Facebookgroep waar je samen met andere ondernemers kunt sparren over vragen waar jij mee zit en andersom. 

Je gaat snel merken dat het je steeds beter afgaat, alles minder tijd kost, rust gaat ervaren en dat je boordevol energie en inspiratie zit!

Content plaatsen en online zichtbaar zijn wordt stiekem gewoon leuk! Deal?

Na dit traject ben je trots op jezelf en rock jij Instagram als nooit tevoren, waardoor er een enorme last van je schouders valt. Een sprekende reels of unieke post online zetten? No problemo voor jou! Hij past ook nog eens fantastisch in je feed.

Het positieve gevolg hiervan? Een enorme groei op financieel, maar ook mentaal vlak! 

DOE JE MEE?

Dit ga je doen:

#Module 1

0-meting

YES! De basis omtrent het algoritme, de hashtags en alle tools die Instagram te bieden heeft.  We bespreken de nieuwste technieken en gaan op zoek naar groeimogelijkheden.

#Module 2

Personal vibe

Op zoek naar je eigen kernwaarden, kleurbepaling en kijk goed naar de creatieve doorvertaling hiervan. Resultaat? Een feed die van het scherm spat!

#Module 3

Personal branding

Door verschillende analyses kom jij erachter wat gaat scoren bij je volgers en ideale doelgroep. Je ontwikkelt een ijzersterke strategie en gaat belangrijke keuzes maken.

#Module 4

Content strategie

Hoe zet jij je tijd zo goed mogelijk in voor het beste resultaat? Je leert zo efficiënt mogelijk content te plannen en pakkende captions te schrijven.

#Module 5

Let's edit!

Nu je weet welke content gaat scoren, verdiep jij je in de nabewerking! Door onze tips leer jij in een handomdraai Reels, stories en posts structureel en efficiënter in te zetten!

#Module 6

Bereik & statistieken

Verdubbel je bereik door je statistieken slim in te zetten. Speel in op de talloze gegevens die Instagram je gratis aanbiedt en heel veel extra tips!

BONUS

BONUS 1 : Reels mini-training

Aan de hand van deze 10 gouden tips word jij een echte REELS expert. Maak video’s die opvallen en converterend werken en boost je bereik in een handomdraai!

BONUS 2: Selling Stories Cheatsheet

Een stappenplan om jouw stories om te toveren in content waarbij klanten aan je lippen hangen en direct bij je willen kopen!

Wil je je kennis over Instagram combineren met TikTok? Dit kan! Mocht jij meedoen dan hebben we een speciaal insiders only aanbod voor jou!

In de eerste golf van de coronacrisis zijn wij aan de gang gegaan met ons eigen Instagram account. We bereikten al snel plus 200 volgers vanuit ons eigen netwerk. Hoe we dit verder moesten aanpakken? We hadden geen idee. Instaconfetti heeft ons gecoacht tijdens de 12 weekse training! We hebben er de tijd voor genomen om alles te leren wat zich achter de schermen van Instagram afspeelt en zijn ons gaan focussen op het maken van content. Het heeft ons extra klandizie gebracht, je merkt dat mensen terugkomen, dat ze ons vinden via Instagram en dat is wat we zo graag wilden! We hebben via Instagram de plek omgetoverd tot DE hotspot voor een Coffee of Lunch To Go. Het volgersaantal is gestegen naar +600 volgers en ons bereik is meer dan verdubbeld. Deze Instagram Training is een dikke aanrader voor elke ondernemer die wil groeien op Instagram en de omzet wil verhogen! Easy te snappen maar heel waardevol!
Bo Dingeldein
Coffee Fellows Enschede
Tijdens deze leerzame training kwamen er meerdere onderwerpen aan bod waar ik geen kennis van had. Het creatieve proces vond ik erg leuk! Ik vind het lastiger om mijzelf online te laten zien. De jongeren op Instagram vinden dit gemakkelijker, denk ik. Heel veel nuttige tips heb ik uit deze training gehaald die ik op mijn eigen manier goed in beeld kan brengen. Madelon is een enthousiaste coach die je een goede boost geeft om jezelf te ontwikkelen en uit je comfortzone te stappen.
Chantal Vogels
Webshop Wear Chavo jewellery

INSTABOOST
YOUR BUSINESS


997,- Exclusief BTW
  • 6 maanden traject.
  • Iedere maand een LIVE-coaching sessie in de vorm van een Q&A.
  • Iedere maand een masterclass over Instagram.
  • Direct toegang tot de besloten "Instaconfetti Academy" met videolessen, het e-book en bijbehorende werkboeken.
  • Direct toegang tot de besloten Facebookgroep “Instaboost your business” met andere ondernemers, waar wij ook actief aanwezig zullen zijn als experts.
  • Inclusief werkboek en begeleidend e-book
  • BONUS: Reels training (t.w.v. €97,- exclusief BTW).
  • BONUS: Selling Stories. Van storytelling naar storyselling (t.w.v. €49,- exclusief BTW).

Liever in 3 termijnen van €375,- (exclusief BTW) betalen? Geen probleem! 

Wij zijn Instagram experts

Nice to meet you! Wij, Madelon & Robert, staan voor vrijheid, vrijheid in tijd die je kan besteden om bijvoorbeeld te reizen en niet iedere dag alleen maar bezig hoeft te zijn met je werk of business. Dit kun jij ook!

Vier jaar geleden zijn wij begonnen met ons ondernemersavontuur op Instagram in de vorm van influencermarketing. We runnen allebei een lifestyle- en fashionaccount met 20K+ volgers (@madelonbruinss & @stylebyrjay) en weten inmiddels wel hoe je wel, maar ook zeker niet groeit op Instagram. Met onze eigen geschreven trainingen inspireren wij jou niet alleen met onze creativiteit en expertise op het gebied van Instagram, maar we leren jou ook hoe jij Instagram kunt inzetten als marketingtool.

Doel? Online zichtbaarheid en tijd overhouden. Laat het bedrijf voor jou werken. Hoe lekker zou het zijn dat jij, voordat je in het vliegtuig naar Aruba stapt, op je telefoon kijkt en ziet dat de bestellingen en/of aanvragen vanzelf binnen komen?

"Een merk is een verzameling verhalen, verbonden door een visie”

Lastig om content te bedenken? Loop je vast of ben je inspiratieloos?

Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse Insta tips per e-mail en ontvang direct ons E-BOOK met 50 ideeën voor content op Insta. Geen smoesjes meer!

*Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij. Wij verwerken je gegevens volgens onze privacyverklaring.