Met jouw bedrijf sky high op Instagram? Laat ons jou (gratis!) helpen

Wij zijn Social Media experts

Nice to meet you! Wij, Madelon & Robert, staan voor vrijheid, vrijheid in tijd die je kan besteden om bijvoorbeeld te reizen en niet iedere dag alleen maar bezig hoeft te zijn met je werk of business. Dit kun jij ook!

Vier jaar geleden zijn wij begonnen met ons ondernemersavontuur op Instagram in de vorm van influencermarketing. We runnen allebei een lifestyle- en fashionaccount op Instagram met 20K+ volgers (@madelonbruinss & @stylebyrjay) en op TikTok +/- 4K volgers, waarbij we al meerdere keren viraal zijn gegaan.  We weten inmiddels wel hoe je wel, maar ook zeker niet groeit via social media. Met onze eigen geschreven trainingen inspireren wij jou niet alleen met onze creativiteit en expertise op het gebied van Instagram, maar we leren jou ook hoe jij TikTok kunt inzetten als marketingtool.

Doel? Online zichtbaarheid en tijd overhouden. Laat het bedrijf voor jou werken. Hoe lekker zou het zijn dat jij, voordat je in het vliegtuig naar Aruba stapt, op je telefoon kijkt en ziet dat de bestellingen en/of aanvragen vanzelf binnen komen?

Lastig om content te bedenken? Loop je vast of ben je inspiratieloos?

Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse Insta tips per e-mail en ontvang direct ons E-BOOK met 50 ideeën voor content op Insta. Geen smoesjes meer!

*Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij. Wij verwerken je gegevens volgens onze privacyverklaring.